Closet Makeover Tips för att förbättra funktionaliteten

Om du vill spara lite pengar men ändå vill ha det bästa lagringsutrymmet du kan ha samtidigt när det gäller interiör och funktionalitet, måste du läsa den här artikeln så snart som möjligt. Vi kommer att försöka ge dig några tips på hur du kan förvandla dina barns garderob eller till och med din egen garderob till ett mer funktionellt utrymme som tar många år. Följ bara dessa steg så kommer du säkert inte att gå fel.

Först måste du dela skåpet i zoner. Vill du ha ett jobb i garderoben? Beroende på storlek kan du göra det mycket bra genom att installera ytterligare hyllor i varje hörn av skåpet. Du kan också hänga en tavla eller en vit tavla på garderobens vägg för påminnelser och andra planeringsaktiviteter som du eller din dotter kan ha.

Skåp 5

Dessutom kan du definitivt hitta vad du behöver för att lagra de mindre föremålen i garderoben genom att använda behållare i olika storlekar.

Skåp 1

Du bör också se till att vika alla dina mindre klädesplagg och göra ivrigt mer utrymme för andra föremål i garderoben. Du kan också installera små lådor på skåpets nedre delar som visas på bilden.

Skåp 2

På tal om behållare: du kan också placera större behållare över skåpet. Detta sparar mer utrymme under skåpet där andra föremål kan lagras. Du kan till och med ha din egen arbetsyta i detta hörn av garderoben.

Skåp 3

Dessutom kan du använda ett färgkodat system för alla dina plagg definitivt ge dig vad du vill när det gäller organisation och renhet. Ordna dina kläder så att du enkelt kan få dem efter färg.

Skåp 4

På samma sätt kan du använda färgkodade galgar för större klädesplagg också hjälpa dig att ordna din garderob effektivt. Tveka inte att använda etiketter för dina containrar. Om du har råd med det har du alltid försökt använda transparenta behållare för alla som är dolda i din garderob så att du enkelt kan se vilka föremål som finns i varje container.

Det här är bara några av de många sätten du kan ordna om din egen eller ditt barns garderob för att möta dina ständigt föränderliga behov. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig genom att använda dessa tips för att maximera användbarheten i din garderob under många år framöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*