Budgetvänliga köksdesigner

Budgetvänliga köksdesigner

Hjärtat i varje hem är utan tvekan köket! En av de största investeringarna i livet borde gå till ett fantastiskt kök. Här är de bästa budgetvänliga tipsen för bra köksdesign för att göra ditt kök elegant och funktionellt.

Gör ett köksbord ur en kabelpool

TRÄBORD

Här är en smart lösning för ditt kök: en kabelpool. Det perfekta stället att äta frukost! Designen är bra att gå, men du kan måla den om du vill.

En köksö gjord av lådor

Genie tabell hack

Denna smarta användning av lådor är inte bara funktionell och perfekt för förvaring utan också unik och fungerar också som en hylla! När du lägger till en bordsskiva är din köksö redo för färsk frukt och seiga kakor.

Förvandla en pall till en liten ö

PALETT

Har du inget anständigt att göra din köksö till? Du kunde bara. Använd din träpall! Lägg till roller för att få det att röra sig, så är du bra!

Pallställ

kryddhylla

Om du ser ett kryddstativ på din vägg kommer det alltid att ge en känsla av ”hemma, söta, hemma”, eller hur? Och det är ganska enkelt att skapa en också. Skapa helt enkelt en minipalett och häng den på väggen enligt följande. Trädesignen ger extra värme och varma är allt ett hem ska vara.

hyllor

Du kan till och med lägga till krukor, stekpannor, knivar och vinglas till mixen! Funktionell och snygg. Ett måste i varje kök.

Trästång

Kökö gjord av gammalt trä

accent

Trä ger det alltid sin rustika charm och värme vart du än lägger det. Att blanda det med ett modernt och elegant kök skapar en bra kontrast.

tegel

Omfamna dessa tegelväggar! Anser dig glad när du har det. Den moderna stilen och det klassiska utseendet på tegelväggar kommer alltid att se bra ut i ett välutrustat kök.

söta kök koncept

Hur för brädor? Det sötaste kökskonceptet! Förvandla ditt kök till en mysig liten bistro med menyn skriven i lätt krita. Ingenting skriker högre än en svart tavla i köket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*