Bröllopstårta Bord Kjol Idéer

Bröllopstårta Bord Kjol Idéer

Eftersom bröllop och bröllopstårtor är speciella krävs det så mycket glädje, kärlek och romantik för att hålla handen på din kärlek och klippa ihop kakan. Tårtbordet är också viktigt på en bröllopsdag eftersom du helt enkelt inte kan lägga en dyr eller specialbeställd tårta på ett vanligt enkelt bord. Vackert dekorerat bord inspirerar platsens utseende och stil och gör det speciellt.

Glasstativ och kristaller:

Detta är ett bord täckt med lila kjolar med ett glasställ över vilket kakan placeras, tillsammans med några utspridda kristaller på bordet som gör att den glittrar och ger vackert ljus.

Glittrande kristall och ljusbord:

Detta bord är en annan vacker skimmer i mörkret, där tårtstället är dekorerat med kristaller i snygga rader och vackert upplysta ljus, som är ordnade i en cirkel, vilket gör att det ser glänsande eller särskilt ljust ut på kvällsfester i mörkret. Den vita glasyren med silverkanter gör att den ser fantastisk ut.

Krämfärgad kjol och blomtopp:

En vacker krämfärgad bordskjol med vackra fräscha, lila, rosa och krämfärgade, helt blommande blommor placeras på bordet under glasplattan, där kakan kan placeras. De lila blommorna som rinner ner i kakan tillsammans med det lila bandet ger charm och elegans.

Rosett bordskjol med vita blommor:

Detta är ett helt vitt bordsarrangemang med en attraktiv och vacker satinvit rosettbordskjol och vita blommor ordnade på bordet med en matchande vit bröllopstårta med vita rosetter. De vita gardinerna ovanifrån och den svarta bakgrunden ger skönhet i den totala vyn.

Svart rufsad kakabordkjol:

En romantisk bordskjol med svarta volanger och ett ljust körsbärsrött, rosettliknande midjebälte som dekorerar bordet på ett glamoröst sätt ger hela rummet en romantisk känsla. Du kan välja denna typ av bordsdekoration för att matcha ljusröda eller svarta bröllopsklänningar som ser sexiga och glamorösa ut på bilderna.

Rosa skimmer:

Kolla in denna underbara rosa skimrande bordskjol med bara ljus över och kakan i mitten som gör att den ser sexig, ljus, vacker och romantisk ut. Det skimrande materialet passar perfekt med nattpartysbelysningen, där ljusstrålningen gör skimringen mycket skimrande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*