Bröllopsplatser planerar idéer

Bröllopsplatser planerar idéer

Att välja rätt sätt för dina gäster att sitta är en av de viktigaste sakerna eftersom dina gäster är fokus för din stora dag. När du bevittnar din löfteceremoni måste du ha det bekvämt att sitta ordentligt och unikt. Nedan följer några av de idéer där du kan ordna dina bröllopsplatsidéer som sådana för att skapa en unik sittplan.

unika ottomanska sittplatser

Matta med kuddar:

Du kan placera mattor med några kuddar runt hörnet på varje matta på gräsgolvet så att den ser snygg ut och skapar komfort och lyx. Detta kommer att se väldigt avslappnat och unikt ut, särskilt för trädgårdsbröllop under träden, där solens värme och vinden gör dagen ännu mer perfekt.

Matta med kuddar

Dessutom kan du fästa pallbänkar framför mattan för att underlätta för gästerna att äta middag. Placera också några dekorativa föremål som blommor, bärkorgar eller grendekor för att få det att se dekorativt ut.

Matta med pallbanker

Färgglad sittplatsidé:

Det här är en färgglad sittplatsidé, med vackra och ljusa baldakin-tält ordnade på några ställen och resten av torget med ljusa kuddar täckta med gula och rosa örngott som gör att platsen verkar ljus och färgstark.

färgglada sittplatser

Vända mot varandra:

Placera stolarna mot varandra istället för framsidan. Detta är det vanliga sättet att placera kuddarna. Detta kommer att vara ett unikt och roligt sätt att fira en ceremoni där alla kan se hela platsen, inklusive gäster.

Vända mot varandra

Sittning av höbal

Om du planerar ett bröllop på en ranch kan du ordna sittplatser där sittplatserna endast är höbalar täckta med mjukt tyg. Du kan också placera några parasoller nära höbalen för att ge dekor och detaljer till omgivningen.

Högbalseremoni sittplatser

Du kan också placera ett matbord med halmbalar täckta med tyg, vilket gör matsalen unik.

Cirkulär sittplats:

Placera runda bord och stolar runt det så att det cirkulära sittarrangemanget ser snyggt och elegant ut, med skärp runt stolarna för ett dekorativt utseende. Det vackra utomhusområdet med sjöutsikt får hela området att se fantastiskt ut.

runt bord sittplatser

Kunglig årgång:

Placera vintage kungliga kuddar soffor av olika typer och modeller fördelade lika för att göra platsen ser unik ut eftersom temat för den kungliga sittplatsen ser klassisk ut.

kunglig årgång

Soffa med kuddar:

För utomhusbröllop kan du placera några soffor under träden med kuddar för att göra utomhusbröllopet mer avslappnat och avslappnat.

Soffa med kuddar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*