Bröllopsdekor med kransar

Bröllopsdekor med kransar

När du dekorerar bröllop eller tillfällen med kransar ser ceremonin vacker ut. Du kan göra kransar av olika saker så att de ser unika och vackra ut.

Band kransar

Kartongskivekrans:

Kolla in denna vackra och glänsande pappskivkrans där du kan klippa ut cirkulära pappskivor för att måla eller täcka med metallfärg eller folie. Du kan till och med dammglitter på den så att den glittrar.

Kartongskivor

Crystal krans:

Detta är en dyr krans med mittstycket prydt med hängande kristaller. Detta ser särskilt vackert ut under starkt ljus, där de reflekteras vackert och skimrar i starka ljus. Du kan också lägga till motiv i kanten på varje krans för att lägga till charm.

Crystal krans

Blomma krans bakgrund:

Detta är en av de vanligaste typerna av kransar där du kan använda blommagirlander för att dekorera platsen, och istället för att använda den någon annanstans kan du använda denna krans som bakgrund, och de ser vackra färgglada ut.

Blomma girland bakgrund

Leaf Garlands Table Runner:

Bladslingor och kransar ser unika ut än de vanliga blommagirlanderna, och du kan använda en sådan bladkrans för att dekorera bordet. Denna unika bordslöpare ser väldigt bra ut för ett stort och långt matbord.

Lövkransbordslöpare

Pappersringkransar:

Du kan göra flera färgglada pappersringar från olika färgglada pappersmaterial som presentförpackningar, inbjudningar, tidskrifter och skrappapper och ansluta dem genom att koppla ihop dem och göra långa kransar.

Pappersringkrans

Pearl garlands gångdekor:

En annan slösaktig och vacker krans är att göra en av pärlor. Du kan kombinera vackra pärlor i rad i stora kranskedjor och dekorera korridorerna med dessa pärlor. Matchande blommor kan också läggas till för att ytterligare förbättra gångens utseende.

Pearl garland gånggång dekor

Foto kransar:

Kolla in dessa kreativa kransar, som består av foton fästa på strängarna med hjälp av en klädnypa. Flera sådana rader med fotosträngar kan läggas till på platsen för att få det att se exceptionellt ut.

Foto krans

Pom pom kransar:

Gör en färgstark bobble till en fluffig krans och linda den runt träd, längs taket i snygga rader eller var du än känner att det ger charm. Dessa kransar är väldigt enkla att göra eftersom du bara behöver göra några pom-poms innan du kan fästa dem på strängarna.

Pom pom krans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*