Bröllopsdekor Idéer

Bröllopsdekor Idéer

Dekorationen av ett bröllopsbord måste alltid vara tillräckligt trevlig så att dina gäster känner glädjen och värmen att bli inbjudna till en fest. Vanligtvis måste bröllopsbord dekoreras med ljusa, vackra, fräscha och attraktiva saker så att ingen negativ aura sprids över platsen. Det finns olika sätt att göra bröllopsborden attraktiva. Några av dem listas nedan.

Bordskjolar:

Det viktigaste i en bordsdekoration är bordskjolen, där du måste täcka borden vackert så att de ser fantastiska och fantastiska ut. Du kan täcka dem i olika färger och beroende på bröllopets tema. Bord med kjolar ser alltid mycket mer attraktiva ut än bord utan.

Platskort:

När du ordnar bordet är bordskort en annan viktig sak som människor ser fram emot att känna sitt sittplan och få det att se unikt och attraktivt ut. Lägg en tekopp full av blåbär och ett platskort i den och tror du inte att din gäst kommer att njuta av några snacks?

Stol dekoration:

Dekorera stolarna med olika dekorativa saker som skärmar, fulla omslag, paljetter, kransar eller häng bara ett glas med färska blommor i, som visas på bilden.

Servettdekor:

Platsdekningen ger bordet mer charm och du kan vika servetten kreativt eller till och med på ett enkelt, härligt sätt för att få den att se vacker ut. Detta är en utbländad servett med vattenförslutning.

Trädgård färsk bordsdekor:

Ett av de trevligaste sätten att dekorera bordet är att placera färska blommor eller använda färsk frukt och grönsaker i trädgården som mittpunkten för att få det att se inbjudande ut. Detta är en fin pumpakorg full av färgglada blommor, löv och frukt.

Vas:

Unika och fantastiska vaser som detta är alltid ett trevligt val eftersom de kommer att se väldigt attraktiva ut. Denna guldfärgade geometriskt formade vas med röda rosor är något beundransvärt och vackert.

Bordslöpare:

Välj en löpare som matchar temat eller hela rummet och rummet. Detta är en vacker gräsbordslöpare med speglade vaser fyllda med blommor och röstljus.

Höga mittstycken:

Höga mittstycken gör att hela bordsdekorationen ser påkostad och magnifik ut. Dessa höga kristallkedjevaser med vita blommor ger borden glamour och charm.

lyxiga höga mittstycken

lyxiga höga mittstycken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*