Bra målningsidéer för väggar

Bra målningsidéer för väggar

En tom vägg är en möjlighet för dig att utveckla din kreativitet när du ritar eller målar. Detta ger dig möjlighet att experimentera med olika idéer, även när det gäller färgkombinationer och mönster. Om du inte vet var du ska börja, kommer den här artikeln att ge dig en indikation på vad du kan göra med dina väggar när det gäller färg och stil. Förhoppningsvis kommer du att få lite av det och använda det inom en snar framtid.

Du kan använda vågor för att ge dina väggar en illusion av rörelse. Istället för att använda traditionella ränder kommer dina väggar att ha en unik kvalitet som skiljer dem från andra inredningsdesigner i framtiden.

1 barnrum-färgstarkt vågrum

När du blir abstrakt får du mer frihet i konsten. Istället för att tänka på mönster och färgkombinationer för din vägg kan du fortsätta intuitivt. Måla din vägg som du vill. Om du känner dig ensam, spraya väggen med blåaktiga toner. Välj annars en ljusare färg.

2 guld blad vägg måla matsal

Du kan inspireras av naturen. Denna speciella bild påminner mig om stranden. Det kan dock ha en helt annan betydelse för andra.

3 geometrisk matsal väggfärg

Har du någonsin använt en målartejp? Förutom den traditionella användningen av att gömma fula färglinjer eller kanter på din vägg, kan du också använda dem som ett verktyg för att måla över dina väggar. Du kan använda den som ett mönster för dina bilder eller skapa en helt ny design.

4 sovrum tejp magi

Om du vill ha något annorlunda och unikt för dina väggar, varför inte försöka använda en typografisk design? Du kan antingen använda bokstäver eller siffror och hänga dem på väggarna eller skriva inspirerande meddelanden och ord med monogrammerade bokstäver.

6 typografi-målad-vägg-a

Om du vill ha något traditionellt för dina väggar kan du använda ränder och leka med färger. Titta bara på den här bilden.

7 Horizonta barnkammarband svart krubba

Chevronmönstret är också ett av många mönster som du kan leka med i inredningen. Du kan antingen designa ett litet mönster på ena sidan av väggen eller bli stor och ansluta två intilliggande väggar.

8 vitblå-grå-chevron-över-säng

Ombre-färgschemat är ett av de många väggmålningsmönstren som du definitivt kan göra antingen i ditt vardagsrum eller i något annat rum i ditt hus. Du kan välja att stanna med en färg och förvandla den till en ljusare nyans av samma färg, eller vice versa.

9 sovrum vägg ombre färg

Du kan också borsta formade delar över dina väggar. Detta kallas faux. Om du inte har några pengar för riktig formning är det verkligen tillräckligt.

10 målade konstgjorda idéer

Om du vill vara mer kreativ än vanligt kan du prova att använda frihandsmönster. Detta ger dig fler möjligheter att experimentera med mönster och andra designelement i framtiden.

5 fri väggmålning

Det här är bara några av de många väggmålningsmönstren du kan experimentera med när du har möjlighet. Förhoppningsvis kommer du i framtiden att hitta en design som passar både din personlighet och ditt eget hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*