Bostadsutrymme Fler förvaringsidéer

Bostadsutrymme Fler förvaringsidéer

Små bostadsutrymmen är ett vanligt problem idag. Med stigande huspriser är mindre hus en praktisk lösning för att få det bästa för dina pengar. Men små bostadsutrymmen kan kännas trånga, och det är inte en lätt uppgift att rymma allt i ett litet utrymme.

Lägg till extra lagringsutrymme i ditt hem så att du inte bara rymmer mer utan också mer praktiska saker. Att lägga till inbyggda bokhyllor och skåp, väggfästen och dekorativa tips kan enkelt lura ögat och skapa ett multifunktionellt och inbjudande utrymme som i slutändan får varje rum att se större ut än det är. Användningen av vertikalt lagringsutrymme för att öka lagringskapaciteten är en grundläggande princip i organisationen. Använd varje tum utrymme du har till din fördel. Så länge det är organiserat har du det bättre än nu.

Här är några smarta sätt att skapa mer lagringsutrymme utan att känna för hårt. Njut av!

Skapa ett litet bibliotek i en lång, smal hall.

Låt en lång, smal hall se ut större genom att lägga till inbyggda väggar till en lång, tom vägg. Inte bara kommer det att se större ut, böcker kan också lägga till en snygg dekorativ detalj i ditt hem. Få handboken över studiestudierna.

DIY gömställe väggbord för barn läxor.

Finns dina barns skolmaterial överallt i matsalen eller vardagsrummet? Ge dem sin egen plats att göra sina läxor. Varje rum ser större ut om du lägger till den här lysande idén – oavsett hur liten. Se bara till att det finns tillräckligt med utrymme när du drar ner bordet. Få handboken över organiserad mamma.

Ställ upp en kaffestation i ett oanvänt hörn i någon del av ditt hem.

50 enkla förvaringsidéer för små utrymmen 2018 |  Litet rymdboende.
Överraskningsförvaringsidéer för små utrymmen Del 2: Vardagsrum / kontor.
29 lömska tips för små rumsliv |  Hemprojekt, Home DIY, Ho
13 Idéer för ombyggnad och förvaring av källare |  Ikea inbyggd, källare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*