Bookend Designs för moderna hem

Bookend Designs för moderna hem

Om du vill ha det bästa när det gäller unika designverktyg som du kan använda för ditt bibliotek eller vardagsrum i framtiden är det viktigt att du läser den här artikeln. Försök att ge dig några fotoexempel på olika typer av bokstödsmönster som du kan använda för att visa dina favoritläsmaterial. Här är de som följer:

En annan idé är att använda galvaniserade bokstöd. Detta kommer definitivt att förbättra det industriella utseendet på ditt hem.

Industriellt galvaniserade bokstöd

Källa: etsy

Letar du efter ett mer naturligt utseende? Denna trädstam bokstödsdesign kan definitivt ge dig vad du vill vara en med naturen och skapa ett användbart biblioteksverktyg i framtiden.

Trädstam bokstöd

Källa: aandgmerch

Du kan till och med experimentera med dina egna terrarier och använda dem som bokstöd i framtiden. Det kommer bara att vara den mest framstående designen du kan ha för detta speciella biblioteksverktyg.

Terrarium bokstöd

Källa: mycleanslateblog

Här är stenbokstödsdesigner som du kan leka med när det gäller funktion och stil. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig i framtiden.

Källa: Westelm

Du kan också använda olika formade betongföremål och använda dem som bokstöd i framtiden. Här är ett exempel.

DIY geometriska betongbokstöd

Källa: hur

På tal om betong, här är en konkret hyvelbok som definitivt kan ge dig vad du vill när det gäller enkelhet och unikhet i stil och funktion. Jag är säker på att detta kommer att vara en bra investering för ditt bibliotek inom en snar framtid.

Källa: etsy

Dessutom är här några metallbokstöd som definitivt kommer att hålla länge. Om du vill att dina biblioteksverktyg ska hålla länge kan du välja metallmaterial för dina bokstöd.

Skandinaviska vinterträd bokstöd

Källa: Moybibliomir

Som ett sista alternativ kan du också välja metallbokstöd med olika former och mönster. Här är några bokstöd för ängelvingar som definitivt kommer att lägga till den skönhet och hög kvalitet du letar efter i ditt biblioteksverktyg.

Angel wing bookends

Källa: storenvy

Det här är bara några av de många alternativen du kan ha med olika design för bokstöd. Detta är bara något du bör prova, särskilt om du är intresserad av okonventionella hemverktyg. Jag är säker på att du inte kommer att gå fel i framtiden om du använder detta speciella designverktyg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*