Bockbordsdesign: Att sätta tillbaka landet i stil

Bockbordsdesign: Att sätta tillbaka landet i stil

Vill du uppnå denna rustika känsla i matsalen? Varför använder du inte bordsställ under de kommande dagarna? Det är definitivt något att tänka på, speciellt om du gillar förenklade mönster som påminner dig om livet på landet på lång sikt. Här är några exempel:

Här är ett enkelt träbockbord som du kan använda inom en snar framtid till din matsal eller som köksö. Det är bara något som ständigt påminner dig om det enkla livet.

Klassiskt bord av furubock

Källa: Figbutiker

Här är ett annat enkelt bord som du antingen kan måla på eller lämna som det är. Det som är bra med detta speciella bord är att det kan fungera som en duk för att visa dina konstnärliga färdigheter i framtiden.

Mörkt träbockbord

Källa: Figbutiker

Om du vill ha fler av deras rustika stilar när du designar kan det här bordet i ditt hem definitivt göra tricket. Detta är ett av de enklaste sätten för dig att integrera landsbygdens livsstil i ett eventuellt modernt hem i framtiden.

Ett rustikt träbord som detta, i kombination med ljusare nyanser för köket eller matsalen, kan definitivt ge dig vad du vill när det gäller enkel design.

Klassiskt bord i en arkitektonisk matsal

Källa: Gingkofurniture

Å andra sidan bör du prova det här bordet eftersom det erbjuder en unik design som det kan erbjuda dig och ditt kök.

Vill du göra ett bord på en bock mycket elegantare? Om svaret är ja är detta designen för dig. I kombination med eleganta sommarstolar har du definitivt tid i ditt liv att äta vid det här bordet de kommande dagarna.

Klassiskt bord i en modern matsal

Källa: Noll energi

Om du letar efter unikhet när det gäller design kan användning av färgkontraster vara ett av de bästa sätten att illustrera den kvaliteten. Kolla in den här bilden i matsalen. Det spelar så mycket med färger att det underhåller ögonen.

Vad sägs om en picknick utomhus? Om detta är ditt mål är det här enkla träbockbordet perfekt för ditt hem. Det kommer att ge dig skönheten i kvaliteten på moderna matbord medan du tar hänsyn till landsbygdens design.

Källa: margaretdonaldsoninteriors

Detta speciella kök påminner mig om ett enkelt men bekvämt fritidshus. Det är definitivt något du bör använda om du vill ha enkelhet och elegans i en design.

Bock-bord-från-rum-styrelsen "bredd =" 783 "höjd =" 500 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content/uploads/2015/08/Trestle-table-from-Room-Board .jpg 783w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/2015/08/Trestle -bord-från-rum-styrelse-300x192.jpg 300w "storlekar =" (maximal bredd: 783px) 100vw, 783px " > </span> </span> </p>
<p style =Källa: Rum och måltider

För den sista bilden spelar den perfekta kombinationen av modern och rustik elegans in. Det är definitivt något du kan använda, särskilt om du som designer gillar att kombinera olika designskolor. Du kommer inte ångra att du använder det här tricket i framtiden.

DIY bostadsbockbord

Källa: etsy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*