Billiga och DIY-huvudgavelidéer

Billiga och DIY-huvudgavelidéer

Ditt sovrum är en plats att koppla av, varva ner och sova. Du behöver en bra madrass så att du kan sova bekvämt. Din bra madrass ska ha ett bra sänggavel. Istället för att köpa en dyr sänggavel kan du skapa en själv. Du behöver bara en bra idé. Dessa huvudgavlar är gjorda av material som är lätt tillgängliga i ditt hem. Du kan ha en attraktiv sänggavel utan att spendera mycket pengar. Här är 5 billiga och DIY-huvudgavelidéer att följa.

Gammal huvudgavel på ytterdörren

1 gammalt dörrgavel

källa

Att göra en gammal dörr till en sänggavel kräver lite arbete. Du måste mäta området och klippa dörren till den storlek som passar din säng. Du kan måla den med färger som kompletterar sängen inuti sovrummet. Om du är ekonomiskt kapabel kan du betala en professionell för att måla och designa dörren för att göra den till en elegant och elegant huvudgavel. Denna idé för huvudgavel kräver några grundläggande verktyg och material som skum, monteringsutrustning, bomull och tyg. Du kan designa din sänggavel efter dina önskemål. Om du vill ha det samtida eller vintage kan du göra det genom att helt enkelt köpa rätt material och ha rätt designidéer.

2 gamla dörrgavel

källa

Gamla trä- eller pallgavelidéer

3 idéer för pallgavlar

Du kan förvandla ett gammalt trä eller en gammal palett till en attraktiv sänggavel genom att applicera lite lack och klippa den till önskad storlek. Dessa pallar är mycket hållbara och håller längre. Gamla pallgavlar kan förvandla ett gammaldags sovrum till ett moderiktigt och rustikt. Jämfört med sänggavlarna som du kan köpa för 100 $ eller mer kostar dessa pallar i butiker eller butiker mindre. Du kan också färga dessa paletter med en attraktiv färg.

4 idéer för pallgavlar

källa

Shagmatta som sänggavel

5 Shagmatta som sänggavel

källa

Om du vill ha något unikt och annorlunda och vill lägga till drama i ditt sovrum kan du hänga en matta som en sänggavel. Du kan använda platt väv, sisal eller shagmatta som sänggavlar. Vissa sänggavlar är svåra att göra, men inte detta. Du kan enkelt klippa dessa mattor efter önskad storlek eller storlek på din säng eller be hårdvaruaffären att klippa dem åt dig. Så om du letar efter en sänggavelidé som inte kostar dig så mycket och gör ditt sovrum snyggt och elegant, bör du överväga denna idé.

6 Shag mattgavel

källa

Återanvänd fönster eller slutare för huvudgavel

7 fönsterluckor för sänggavel

Om du tycker att en gammal slutare är oanvändbar kan du ändra dig efter att ha sett det. Istället för att köpa dyra sänggavlar kan du återanvända fönsterluckor och göra dem till ett elegant och elegant huvudgavel. Det finns många alternativ med fönsterluckor och fönster. Du kan använda två eller tre ramar beroende på sängens storlek och ta bort glaset och använda akryl istället.

8 fönsterluckor för sänggavel

källa

Takhuvud av korrugerad metall

9 huvudgavel av metall på taket

källa

Det är väldigt enkelt. Tror du någonsin att ett korrugerat metalltak kan användas som en fin sänggavel? Detta unika sänggavel ger sovrummet ett rustikt men glänsande, glamoröst utseende. Det är väldigt enkelt att skapa en korrugerad takdel av metall. Klipp helt enkelt i önskad form. Du kan klippa det efter eget tycke, men se till att det kompletterar det inre av sovrummet.

10 huvudgavel av metall på taket

källa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*