BBQ-dekorationsplaner – roligt utomhus

BBQ-dekorationsplaner – roligt utomhus

Anordnar du en utomhusfest med grillar hemma? Planera evenemanget i förväg så kan du spendera väldigt lite eller ingenting för att få platsen att se rolig och spännande ut. Du kan få det att se rustikt ut, lantlig stil eller till och med traditionellt nog för att få platsen att se inbjudande ut. Använd enkla saker och gamla återvinningsbara saker som finns hemma för att dekorera platsen och föra den till en feststemning.

Caddy-bestick

Pumpavas

Dryckesstationidé:

Kolla in den här coola dryckestationsidén där du kan använda vattenledningen i trädgården eller i trädgården för att hänga upp skoporna fyllda med drycker, sugrör, skedar, gafflar, servetter och andra föremål som behövs för att äta. Detta kommer att se coolt och mycket enkelt att ställa in platsen.

Dryckesstation.

Hängande grill / skål:

Återvinn det gamla trasiga grillstället i en hängande skål eller häng upp en vanlig matlagningsskål, där den ser rustik och unik ut. En hängande grilllindning nära mjäll är cool eller något liknande för att grilla mat.

hängande grill

Hästsko plats inställning:

Detta kommer att påminna oss om idén på landsbygden eller gamla cowboytekniker där du kan använda hästskor för att sätta namnmärken på den. Denna typ av platsinställning ser väldigt unik ut och passar bäst för grillar.

Hästsko plats inställning

Idéer för utomhusbelysning:

Använd masonburkar som hängande lyktor och de kommer att se helt fantastiska ut för ett utomhusevenemang som detta. Dessa typer av färgglada lyktor, som är fästa på kedjor, kan hängas längs staketet eller på grenarna för att få dem att se vackra ut.

Mason jar-lyktor

Mason burk dricka kopp:

Kolla in dessa unika drickkoppar där du kan använda murarburkar med lock för att servera drycker. Slå helt enkelt hål i locket så är din klunk klar att servera och du behöver inte leta efter ett lock för att täcka dryckerna.

Mason burk dricka kopp

Frukt / grönsaksdekorationsidé:

Använd frukt och grönsaker för att dekorera bordet, på vilket stora som meloner och pumpor som en vas eller fruktsalladshållare kan användas, eftersom de ser ut som en stor skål som rymmer mycket av den. Du kan också använda marshmallows som koppar för att servera sallader.

Melon bordsdekoration

Ananasskal

Mobil drink för skottkärror:

Detta är en gammal skottkärra som används som en mobil dryckestation som kan rullas runt och drycken lätt kan överföras från en person till en annan.

Skottkärra mobil drink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*