Bästa gäststuga design

Bästa gäststuga design

Om du vill bygga ett pensionat som du kan erbjuda alla dina besökare, här är några av de bästa idéerna du kan ha när det gäller design och funktion. Förhoppningsvis får du användbara tips om vad du ska göra förr snarare än senare när det gäller ett pensionat för ditt eget hem.

Du kan förvandla den till en karavanstruktur. Detta sparar utrymme och skapar utrymme för mer lagringsutrymme i ditt pensionat. Om du har lite eller inget utrymme i ditt eget hem är det här det bästa sättet att uppnå ditt mål utan att spendera för mycket pengar.

1 gc - Hornby Island Caravan Tiny House

Källa: Husvagn från Hornby Island

Du kan också göra ditt pensionat till ett hemmakontor. Precis som det här. Det är litet men funktionellt samtidigt. Som du kan se är den fylld med räddade träbitar och möbler som ägaren använde istället för nya. Om du letar efter ett gästhus i rustik stil är det här för dig.

2 gc - Rolling Bay Land Co. låda

Källa: Russ Hamlet

Så viktigt som utrymme är för att bygga ett pensionat, är det inte slutet för alla och hela strukturen. Som du kan se på den här bilden är det en mycket liten stuga som byggdes på mindre än två veckor. Detta bevisar att det, som man säger, finns ett sätt om det finns en vilja.

3 gc - Nido-Robin-Falck-Finland exteriör

Källa: Robin Falck

Du kan också skapa ett miljövänligt hem med hållbara resurser och passiv uppvärmning. På så sätt njuter du inte bara av din vistelse där utan också en hälsosam och avkopplande upplevelse i stugan.

4 gc - kompakt hus i den australiska outbacken

Källa: Casey Brown-arkitektur

Du kan också ha ett sjöhus för ditt pensionat. Som du kan se på bilden nedan erbjuder den alla de grundläggande bekvämligheterna du behöver för ett funktionellt hem och mer. Stilen och innehållet i detta hus talar verkligen för sig själva. Du kommer aldrig att ångra dig att behöva bygga ditt pensionat i den här stilen.

5 gc-sjö-liten-hus1

Källa: Taylor Smyth Architects

Om du verkligen vill att dina gäster ska njuta av deras pensionat, var noga med att prova dessa mönster. Du kommer definitivt inte att ha några problem med källorna till dessa bilder, eftersom dessa idéer verkligen kommer från en grupp kända inredningsarkitekter som är kända för sin höga designnivå. Så vad väntar du på? Prova dessa mönster. Dina gäster kommer säkert att uppskatta det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*