Barnidéer för bröllopsdekor

Enkla bröllop i lador blir alltmer populära eftersom de inte bara sparar så mycket pengar utan också ser unika och intressanta ut. Dekorationerna kan alla göras enkla och du kan också använda DIY-dekorationsidéer för att göra detta barnbröllop fantastiskt.

tecken

Det finns flera sätt att sänka kostnaderna under ett detaljerat bröllop, och ett övergripande barnbröllop är en storskalig kostnadsreduktion. Kolla in idéerna nedan för att få en glimt av alla enkla saker du kan använda för att göra din bröllopsdag till en av de mest minnesvärda.

Bordsdekoration

Tårtaannons:

Kolla in den här unika och intressanta tårtshowen där du kan använda stammar skurna från träden i din bakgård. Hacka skivor i fallande storlek så att tårtdisplayen blir unik och perfekt för ett bröllopsbröllop.

Tårtställ

Flagg takdekoration:

Gör enkla flaggor av tyg eller till och med papper som du kan använda för att dekorera taket. Dessa flaggor kan fästas på en lång sträng eller tråd fäst i ändarna och fästas på trådarna med en klädnypa. Detta är lättare att göra eftersom du kan använda gamla t-shirts, jeansmaterial eller till och med färgat papper för att göra dessa flaggor.

Takinredning

Cup Cake Head:

Använd en gammal stege för att visa muffins på en rullande dörr eller fönster på varje steg. Du kan också använda detta stegehylla för att visa returgåvor, placera kort eller till och med ordna frakt.

Koppkakastege

Gardiner och lykta:

En enkel ladugård kan förvandlas till en elegant ladugård genom att använda gardiner och lyktor för att ge platsen mer charm och storlek och för att väcka andan av fest och fest.

Gardiner och lyktor

Ingångsgardiner:

Välj en enkel färg i allmänhet eller dekorera entrén med en färgstark gardin som matchar bröllopstemat så att den ser vacker ut. Detta gör att entrén ser inbjudande och charmig ut.

Ingångsgardiner

Fotobåsidé:

Ingen händelse ser komplett ut utan foton, och människor älskar att klicka på foton som händelser i händelser som de direkt kan ladda upp till sina offentliga profiler och för att hålla dem säkra som en påminnelse. Skapa en unik fotobås för dina gäster som kommer att älska och njuta av att klicka på en bild på en sådan plats.

Fotobåsidé Sittplatsarrangemang:

Ta lämpliga försiktighetsåtgärder utanför ladan med enkla trästolar och bord täckta med rena dukar så att gästerna kan äta och dricka bekvämt efter nöjet.

Sittplan

Skicka idé:

Tänd upp ladan med fina fyrverkerier när paren lämnar, och se till att du inte skjuter ut platsen genom att slänga sparklarna slarvigt. Placera hinkar med vatten eller andra säkerhetsåtgärder för att säkert ta bort tomteblosset.

Skicka idé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*