Barn idéer till duschdraperier

Barn idéer till duschdraperier

Låt dina barn njuta av duschen när de går in i badrummet, som är dekorerat med svala duschdraperier som gör badet till en rolig upplevelse. Du kan välja mellan en mängd olika duschdraperier som gör dig energisk och entusiastisk, eftersom de snygga designerna och de coola duschdraperierna gör att hela badrummet ser fantastiskt ut.

Söta små gummiänder:

Kolla in dessa söta små gula ankungar tillsammans med blåvalen som stänker vatten på dem. Dessutom gör jumboelefanten som sprutar svala duschar på dem duschtiden till en underhållande tid eftersom de kan dyka i vatten med dessa söta små.

Disney-glädje med Mickey Mouse:

Finns det ett barn där ute som inte älskar Mickey Mouse? Mickey har varit en fascination för den yngre generationen i flera år och fortsätter att vara. Du kan använda denna Mickey Wonder som en duschridå för att fylla den med glädje och förundran.

Underbar Disney-prinsessa för din lilla prinsessa:

Alla små flickor älskar Disney-prinsessan så mycket att de känner sig som en kvinna i en favoritklänning i hennes favoritfärg. Låt din lilla flicka bli förvånad över dessa vackra prinsessor som kommer att berika sitt badrum, för de kommer att älska att gå igenom dessa gardiner.

Pirattema för de äventyrliga små pojkarna:

Precis som de små tjejerna som älskar Princess, Barbie och andra mjuka nallebjörnar, är pojkar fulla av äventyr och spänning. Du kan fylla de små stygga pojkarna med spänning genom att dekorera ditt badrum med ett pirattema, och duschridån passar perfekt för att få fram känslan.

Safari-duschdraperier i ett rustikt badrum:

Detta är ett ganska rustikt badrum som ser väldigt sött ut med träinredning. De två speglarna ger badrumets charm utöver det vackra duschdraperietrycket. Mattor, handdukar och andra viktiga saker går perfekt ihop, vilket gör det till en underbar duschtid för barn.

Badtid med fluffiga får:

Kolla in det här fluffiga fåret som betar över ängarna, tillsammans med det fina badtrycket på det. Detta förbereder barnen för badet när de tittar på detta får som väntar på att bli dränkt i duschen.

Ljusgul svamp Bob:

Detta är en ljusgul svamp som fyller hela badrummet med glädje och ljusstyrka med det ljusa valet av gul färgkaraktär. Skulle inte den här snygga boben fylla ditt barn med glädje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*