Bakgårdsmöbler för modernt hushåll

Trädgårdsmöbler kan definitivt ge ditt hem en mysigare och inspirerande atmosfär på lång sikt. På så sätt kan du underhålla gästerna utan att oroa dig för att du inte har för mycket utrymme i huset. Om du vill lära dig mer om DIY trädgårdsmöbler utomhus, läs bara vidare.

Här är några pallstolar och bord som du enkelt kan använda i trädgården. Allt du behöver göra är att läsa dem i valfri färg och du får definitivt vad du behöver när det gäller utseende och designstruktur.

DIY pallmöbel set

Källa: Bridgman

Dessutom är det viktigt att du kan återanvända några av dina möbler om du vill spara lite pengar medan du dekorerar din trädgård. Här är några återanvända lådor som fungerar som sidobord i trädgården för ditt lusthus utomhus.

Repurposed-Wooden-Shipping-Crate-Table "bredd =" 736 "höjd =" 1134 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content/uploads/2016/02/Repurposed-Wooden-Shipping-Crate-Table .jpg 736w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/2016/02/Repurposed -Wooden-Shipping-Crate-Table-195x300.jpg 195w, http://decozilla.com/wp-content/uploads /2016/02/Repurposed-Wooden-Shipping-Crate-Table-665x1024.jpg 665w "Storlekar =" (maximal bredd: 736px) 100vw, 736px "> </span> </span> </p>
<p style =Källa: infrarant kreativ

Dessutom kan du använda olika återvinningsmetoder för att återskapa några av dina trädgårdsmöbler. Här är en trädgårdstol gjord av fruktlådor som du definitivt kan använda för din egen trädgårdsrenovering.

En trädgårdsfåtölj gjord av plastlåda med frukt

Källa: DIY-entusiaster

Du kan också använda några okonventionella verktyg för att göra dem till sittplatser på bakgården. Här är ett gammalt däck som har förvandlats till en extremt användbar trädgårdspall.

Om du har oanvända kylskåp i huset, varför inte ta ut dem och förvandla dem till andra sittplatser för din trädgård? Du kommer definitivt inte ångra dig att göra detta för din egen design på bakgården så snart som möjligt.

DIY rullande cool ottoman

Källa: Hemdepå

Du kan också bygga en dagbädd i din trädgård om du vill njuta av naturen medan du tupplurar. Detta är det bästa sättet för dig att utforska de rymdalternativ du kan ha i din trädgård.

Handledning för dagbädd

Källa: Lärling extrovert

Du kan också skapa ett sidobord för dina förfriskningar utomhus och lägga det i trädgården. Detta är en bra anläggning för dem som regelbundet underhåller människor och vill grilla i sina bakgårdar.

Källa: utbyte av kreativitet

Om du ställer ut gamla möbler i trädgården kan du definitivt skydda miljön och göra din trädgård vackrare än någonsin. Av denna anledning bör du inte tveka att hitta gamla möbler som den här återvunna avföringen och placera dem i trädgården så snart som möjligt.

Återvunnen matta ottoman

Källa: ganska klokt

Slutligen kan du enkelt lägga till en baldakin i din dagbäddsdesign. Allt du behöver göra är att måla om det så att det ser nytt ut och allt annat kommer säkert att följa.

Utomhus-dag-säng-med-baldakin "bredd =" 736 "höjd =" 985 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content/uploads/2016/02/Outdoor-Day-Bed-with-Canopy .jpg 736w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/2016/02/Outdoor -Day-Bed-with-Canopy-224x300.jpg 224w "Storlekar =" (maximal bredd: 736px) 100vw, 736px " > </span> </span> </p>
<p style =Källa: ana-vit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*