Badrumsplattformar

Badrumsplattformar

Ta en paus från de tråkiga badrumsplattorna och gå efter något mycket, mycket trevligare som definitivt är värt investeringen. Du är skyldig dig själv att skämma bort dig i ett badrum som är precis vad du vill och mer. Intressanta material istället för de vanliga gamla vita plattorna, som att införliva bambu och annat rikt trä i blandningen, är en bra affär. Här är 20 av de bästa badrumsplattformarna du kan ta dig själv:

1: a schackbrädet

ädel badrum design

Rutiga brickor ser helt fantastiska ut vart du än placerar dem. Tidlös, klassisk och får ditt badrum att se ännu mer rymligt och stimulerande ut. bravo!

2: a sexhörningen

Idéer för badrumsplattor

Citat, små små hexagoner är den perfekta idén för badrumsplattor om du vill ha något vintage och enkelt sött.

3. Kol

Koldetaljer

För en riktigt modern, modern-chic känsla skapar en mörk kolfinish rätt stämning. Dess djupa, mörka nyans är perfekt för något nytt och nytt.

4. Sten

elegant

Sten är allt annat än primitiv. Den eleganta, blanka ytan är perfekt för modern badrumsstil.

5. Kricka

kricka stil

Färger får världen att röra sig och kricka gör ett ganska bra jobb. Denna färg skapar alltid havsidéer i sin mycket tropiska nyans. Ha en boll i detta badrum och låt dig föras av svala vindar och svalare vågor.

6. Blommor

Badrumsplattor

Titta på hur vackert det här badrummet är! Allt tack vare dess kakelarbete. Sexhörningar + två färger + blommig accent = JA JA JA.

7. Regnbåge

Regnbågsplattor

Färger. Vad sa jag till dig? Färger! Ta med de bisarra färgerna i ditt badrum och upplev aldrig en tråkig stund på ditt badrumsgolv igen. Varsågod.

8. Laminat

jord

Nej, den lilla hunden är inte estetisk, men pojken är inte bedårande! Åh och ja! Du kan laminera dina trägolv medan du njuter av värme och mångsidighet.

9: e placeringen

Badrumsdesign

Placering är allt! Låt dina gäster förundras över dina vackra, glänsande, blågröna golv. Placera saker utanför mitten för att få en ny twist.

10. Marmor

marmor-

Släta marmorplattor är polerade och garanterar sofistikering. Ditt badrum kommer att ge alla en löpning för sina pengar!

11. Orange

orange

Orange är perfekt för en återupplivad känsla! Energin som dessa klinkergolv ger till ditt badrum är perfekt efter en lång arbetsdag.

12. 3 lager

Badrumskoncept

Svarta och neutrala kombinationer är perfekta och vi älskar denna konceptdesign i tre lager. Detta badrum har en struktur och skönheten i tre koncept i ett.

13. Mönster

mall

Det är ett provparty! Från de komplicerade blommorna på stolen till ränderna på väggen och de vackra plattorna. Vi älskar det här utseendet och att lägga till mönster i ditt badrum kan aldrig vara en dålig sak. Vet bara vad som fungerar!

14. Viktorianska

Viktoriansk badrumsidé

Detta viktorianska tema i rika jordtoner är den perfekta designen för dem som vill ha en kunglig, elegant känsla i sina badrum. Träet sammanför allt bra.

15. Mosaik

modernt badrum stil

Du ser inte följande varje dag. Låt din inre konstnär bryta ut i detta moderna badrum i mosaikstil med knäppa väggkonst.

16. Choklad

choklad

En rik färg som inte är för mörk eller hård och ger en känsla av djup och elegans. Chokladbrun är färgen att slå.

17. Porslin

Porslinplattor till ditt badrum

En av mina favoriter i uppställningen. Detta vackra, känsliga nummer är alldeles för bra för att förmedla. Med sina fina detaljer och utsmyckade kanter kan du inte gå fel och husets damer kommer att älska det!

18. Chevron

Chevronstil för ditt badrum

Chevron-stilen i funky, snygga stilar är det perfekta sättet att liva upp ditt badrum och alla rum!

19. Lila

Dålig chic

Dekorera ditt badrum i denna vackra nyans. Måste vi säga mer?

20. Bambu

bambu

Bambu golv! En fräsch utsikt över trä och en underbar twist för att få balans och natur in i rummet. Det här utseendet är ett säkert sätt, bland alla andra, att få den bästa kakelinspirationen och designen för ditt badrum. Fortsätt och prova det! Lycka till och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*