Badrumsförvaring i moderna mönster

Badrumsförvaring i moderna mönster

Förvaring av badrum kan vara en av de viktigaste aspekterna av arkitekturen som du definitivt bör tänka på när du planerar din egen badrumsdesign. Lyckligtvis är här några tips att tänka på när du renoverar ditt badrum i framtiden. Förhoppningsvis kan du hämta inspiration från dessa olika förvaringstips för badrummet för att skapa ett mer rymligt privat utrymme för dina mest intima stunder i livet.

Först och främst kan du använda fakturan i förvaringsenheter i badrummet och utnyttja det utrymme som är tillgängligt för dig till fullo. Du kanske inte behöver bygga en extra förvaringsenhet för badrummet eftersom dessa är inbyggda i själva badrummet.

Badrumshylla 1

Källa: bhg

För det andra, här är en annan inbyggd hylla för badrummet. Det är definitivt något platsbesparande och verkligen ekonomiskt.

Badrumsförvaring 2

Källa: bhg

Använd väggförlängningar som denna och skapa ytterligare hyllor för badrummet. Det är definitivt ett bra sätt att använda extra väggutrymme i badrummet.

Badhylla 3

Källa: trendig

Dessutom kan du använda ett infällt utrymme direkt ovanför badkaret för förvaring. Om du inte har utrymme för att placera dina egna toalettartiklar inom räckhåll, kan du göra tricket för dig genom att använda detta speciella utrymme bredvid badkaret.

Badhylla 4

Källa: stilfull

Du kan också använda öppna hyllor för förvaring i badrummet. Detta är bara något du bör försöka, speciellt om du först vill ha unika förvaringsenheter i badrummet.

Badhylla 5

Källa: stilfull

Att göra plats i badrumsväggarna för ytterligare hyllor kan definitivt betyda unika mönster. Du bör definitivt prova det så snart som möjligt om du vill ha något annorlunda och enastående när det gäller design och funktion.

Badhylla 6

Källa: Homebunch

Om du har tillräckligt med utrymme på väggarna kan du till och med installera vanliga hyllor så här. Det är helt upp till dig.

Badhylla 7

Källa: bhg

Du kan också installera ytterligare hyllor ovanför toaletten om du har ett mindre badrum. Det är definitivt något du bör använda, särskilt när det gäller okonventionella hyllkonstruktioner i badrummet.

Badhylla 8

Källa: Home Talk

Om du vill ha en mer rustik design, här är den. Ett lantligt badrum med enkla hyllor som är perfekta för förvaring och presentation. Du bör prova det så snart som möjligt.

Badhylla 9

Källa: Lantliv

Som ett sista alternativ är det också viktigt att du maximerar ett litet badrumsutrymme genom att använda badrumshörnen som extra förvaringsenheter. Du kan också installera mindre avdelningar för att uppnå detta specifika mål.

Badhylla 10

Källa: jillianharris

Det här är bara några av de många badrumsförvaringsalternativen du kan ha när det gäller moderna badrumsdesigner. Var inte rädd för att prova något nytt eftersom det kan leda dig till det bästa designalternativet du kan ha för ditt badrum på lång sikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*