Badkar Caddies Idéer

Badkar Caddies Idéer

En badkar-caddy är ett av de bästa alternativen för en avkopplande och trevlig badupplevelse. När du har detta i ditt badrum har du enkel tillgång till alla dina favorit badrumstillbehör. Det kan också innehålla vissa saker som handdukar, ljus, böcker och till och med glasögon.

Du kan till och med lägga dina personliga tillhörigheter på det innan du går ut ur badkaret. När du väl har kommit tillbaka i badkaret har du inga svårigheter att få det du behöver. Om du vill ha användbara idéer om hur du bygger din egen caddie i badrummet är det här rätt artikel att läsa. Här är en lista över de mest populära caddy-design som du kan ha i ditt eget badrum snarare än senare.

Återvunnen ekcaddy

Denna speciella uppfinning kan definitivt inkludera en mängd olika föremål, från en bok till ett glas vin. Det kan också hålla dina handdukar och andra badrumsartiklar. Om du aldrig har mer utrymme och lagringsutrymme när du badar.

Tub-Caddy-från-återvunnen-ek-500x500 1

Källa: Etsy

Bambu caddy

Denna artikel är speciellt utvecklad för att leva i lyx och njutning. Den är gjord av bambu och har en inbyggd glashållare. Det kan också vikas bort för att fungera som ett stöd för alla aktiviteter du vill göra med balans. Om du till exempel vill balansera dina böcker på din hylla är det här det bästa sättet att göra det.

Umbra-Aquala-badkar-Caddy-500x412 2

Källa: Amazon

Ett par badkar

Om du vill lägga till romantik till din badupplevelse i badet, är detta en caddy som du ska använda. Den är gjord av stark bambu och passar definitivt i ett stort badkar för två. Detta rekommenderas särskilt för par som vill tillbringa tid tillsammans, även i avskildhet på sitt eget badrum.

Par-Bad-Caddy-500x500 3

Källa: rött kuvert

Chrome Tub Caddy

Detta gör att användaren kan slappna av i badkaret. Du kan tända ett ljus eller njuta av vin medan du kopplar av i badkaret. Justerbarheten skulle vara en särskild fördel jämfört med de andra kaddorna. Det betyder att du kan anpassa det till ditt badkar, oavsett storlek.

En annan egenskap är vinylhandtagen. Detta skyddar badkaret från repor och omedelbar skada. Denna specialitet är gjord av hållbar, rostfri metall. Den har också kabelfack för alla badrumsbehoven på plats. Leslie, den har ljushållare och en vinglashållare som du kan använda som du vill.

Ultimate Bathtub Caddy 4

Källa: Att organisera

En enkel svamp och tvålcaddy

På detta sätt har du enkel tillgång till alla dina badrumstillbehör utan att lägga onödig belastning på din kropp. Detta har en enkel men elegant design som du säkert kommer att uppskatta.

Tvålruta 5Källa: Att organisera

Dessa caddies är verkligen värda att utforska när det gäller design och funktion. Om jag var du skulle jag ge mig själv möjlighet att prova det snarare än senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*