Attraktiva rostning av räfflor Idéer för dekor

Bröllopsdekoren innehåller varje detalj för att få det att se komplett ut, och rostning av flöjt är ett av de viktigaste elementen, eftersom inget bröllop är komplett utan en rostat flöjt! Du kan bara använda en enkel, men dekorativa flöjter ger alltid charm och fryser bilderna på det bästa ögonblicket som ligger i ditt lås.

Toast flöjt av brud och brudgum:

Kolla in den här mycket söta toastflöjten som får den att se ut som en miniversion av bruden och brudgummen. Den vackra bruddräkten som pryder glaset gör att den ser unik och väldigt vacker ut.

Brud och brudgum toast flöjt

Brud och brudgum toast flöjt

Flöjter med säckväv och båge:

Designa toastflöjten med rep lindade runt toastflöjternas hals, och du kan också lägga till en säckvävros tillsammans med en rosa rosett så att den ser väldigt vacker ut.

Kristall- och pärladekoration:

Dekorera toastflöjten med kristall och pärlor i en vacker design som gör att den ser väldigt attraktiv ut. Du kan också måla några verser eller meddelanden på den för att ge mer charm och elegans. Detta gör toastflöjten väldigt färgstark och meddelandena ger humor och speciella minnen!

Fluffig fjäderdekor:

Fjädrar får alltid allt att se väldigt söt ut och dessa rostade räfflor, som är dekorerade med vackra rosa stenar, pärlor och fjädrar, får det att se hisnande ut. Du kan använda färgade fjädrar för att få det att se väldigt livligt ut.

Dekorera med glitter:

Doppa helt enkelt toastflöjten med glitterfärg eller applicera lite lim och damm på den så att den ser blank och attraktiv ut. Det gyllene bandet på kanten gör att det ser ännu trevligare ut och ger det mer charm.

Målade toastflöjter:

Måla toastflöjthalsen som bruden och brudgummen, och du kan också måla deras namn på den för att ge flöjt mer detaljer. Detta gör att det ser intressant ut och du kan också förvara det i skyltfönstret som en souvenir för ditt bröllop.

Pearl and Sash Toast Flöjtdekor:

Precis som du dekorerar stolarna och andra detaljer med en vacker båge, kan du också ge rostade flöjter skönheten och charmen i bågen. Alla attraktiva eller transparenta material som dessa med ett smycke, pärlor eller något annat speciellt tillägg på bågen gör att de ser ännu mer attraktiva ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*