Återvunna vinflasklampor

Återvunna vinflasklampor

Vinflasklampor är mycket lätta att tillverka och kan dekoreras till vackra lampor som kan ges som gåvor. Du kan återvinna de använda vinflaskorna och göra dem till konstnärliga verk som inte bara ser vackra och kreativa ut utan också sparar pengar när du köper lampor. Dessa vinflaskor kan göras till enskilda lampor eller vackra ljuskronor. Den här artikeln handlar om enskilda vinflasklampor som kan göras till ett vackert konstverk.

färgglad vinflasklampa

färgglad vinflasklampa

Denna enkla vinflaska kan handmålas med vackra svarta mönster eller så kan du skriva ut blommönster mitt i lampan och skapa ramar med vackra svarta spetsar som visas på bilden. Ser de inte så trevliga ut? Du kan också limma fina stenar för att bilda en symbol, mittdesign eller logotyp eller köpa färdiga stenar och placera dem i mitten.

vacker vinflasklampa

vacker vinflasklampa

Detta är en helt vacker vinflasklampa med älvljus inuti. Utsidan av lampan är dekorerad med konstgjorda druvor och tygblad som lyser när ljuset tänds. Den färgstarka kombinationen av druvor vid mynningen av lampan, som hänger ner som en vingård, är helt enkelt vacker och du kan ge den till dina vänner och familj.

Vintage vinflasklampa

Vintage vinflasklampa

Vad sägs om en fin blå lampa som den här med det trevliga jultema? Den vackra blå flaskan är en perfekt kombination för den vita snögubben och får den att se perfekt ut. Du kan klippa en bild av en snögubbe och klistra den på flaskan eller måla designen själv. Snöflingor, bollar och andra juldekorationer kan också appliceras på flaskan. En vacker guldbåge är bunden till flaskhalsen, vilket gör att den ser så vacker ut för en gåva.

Julvinflasklampa

Julvinflasklampa

Detta är en enkel vinflaska, och du kan lägga till detaljer genom att linda den nedre halvan av flaskan med silverspets eller glänsande nät och sedan limma några ormbunke- eller tallblad i flaskan och lägga till en julpinne eller rosett med körsbär i mitten. att det ser attraktivt ut.

Julvinlampa

Julvinlampa

Detta är en annan kreativ sinusflasklampa förpackad med silverfolie och sedan smyckad med vackra påfågelfjädrar och ett tjockt silverband bundet ihop i en vacker båge.

Peacock fjäder vinflasklampa

Peacock fjäder vinflasklampa


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*