Användbara kökförvaringsidéer

Köket är en plats där du behöver mycket utrymme och aldrig får nog av det. Det finns alltid ett behov av mer. Nedan följer några av de billiga sätten att ordna ditt kök snyggt och enkelt.

Crate lagringsidé

Dessa lagringsidéer är lysande och mycket billiga.

Förvaringskorgar

Drivved lagringsidé:

Du kan använda en gren eller drivved för att hålla kökshanddukar, hängande redskap och andra lätta saker. Du kan bara lägga träet mellan fästena i köksväggen och det är lättare att göra och ser också bra ut och unikt.

Drivvedhållare

Tavla med koppar:

Ta en träskiva och nagelkrok så kan du hänga kaffekopparna på krokarna och äntligen hänga träskivan på väggen. Detta sparar utrymme och förhindrar att kopparna oavsiktligt går sönder genom att placera dem på bordet efter tvätt.

Häng koppar på krokar

Hängande murarburkar:

Du kan helt enkelt spika metalllocken på murarburkarna i botten av träskåpen och helt enkelt öppna och stänga burken. Medan glaset är stängt ser det ut som om glasögonen hänger på skåpgolvet.

hängande murarburkar

Korgförvaring:

Korgar är ett annat enklare sätt att organisera saker i ditt kök, och du kan hålla dem snyggt i dessa korgar. Olika typer av korgar kan användas, hängande korgar som du kan placera på bänkskivan eller i skåp som lådor.

hängande förvaringskorgar

Idé för förvaring av krokar:

Du kan spika små krokar i skåpdörrarna och måla insidan av dörrarna med svart färg som tavlan. Detta hjälper dig att skriva måtten på mätkoppen och du kan också hänga kopparna på dessa krokar för enkel åtkomst.

Haklagringsidé

Kruklocksarrangör:

Detta är en handdukshållare och du kan hålla locken på dessa stänger. Detta gör det lättare att ordna locken och sätta tillbaka dem på gallret.

Kruklocksarrangör

Lagring av datorredskap:

Datorredskap är en annan typ av förvaring där du helt enkelt kan använda botten på racket och hänga redskapen. Denna typ av lagring undviker klumpig lagring och säkerställer ordning.

Lagring av rakredskap

Förvaring av duschkabin:

I denna förvaringslåda för duschvagnar kan du förvara kryddor eller grönsaker som du ska använda för dagen. Du kan bära behållaren och hänga den nära matlagningsområdet för enkel åtkomst.

Duschkar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*