Använda mörkare gardiner för mer designdrama

Använda mörkare gardiner för mer designdrama

Om du verkligen vill använda mörka gardiner till ditt sovrum är det viktigt att du kan kombinera dem med rätt mängd färger så att de antingen smälter in eller sticker ut effektivt. Här är några tips att tänka på.

Först bör du överväga hela ditt designmönster för sovrummet. Vill du ha ett mer traditionellt sovrum? I det här fallet kommer mörka gardiner säkert att göra tricket för dig.

Som ett andra alternativ kan du också kombinera det med en ljusare nyans av blått så här. Detta designtrick skulle vara mer effektivt om du också använde en djupblå nyans till gardinen.

Nyanser av blått är perfekta för mörkare gardiner

För det tredje, lås dig inte in i mörkret som svart mentalitet. Du kan också använda mörkare nyanser av andra färger för dina gardiner i sovrummet eller i något annat rum i huset.

Tänk bortom det svarta för de mörka gardinerna och draperierna

Här är en perfekt kombination av ljusa och mörka färger som du säkert kan uppskatta. Jag föreslår att du bär dina mörka gardiner med en ljusare och starkare färg för att balansera de två.

Eklektiskt kök i London fullt av färgglada gardiner

Du kan också använda mörka gardiner för att lägga till en touch av elegans i vardagsrummet. Titta på den här bilden, ganska trevlig, eller hur?

Utsökt vardagsrum med snygg gardindekor

Här är ett annat elegant sovrum som du definitivt kan visa dina vänner. Det kommer definitivt att kunna sticka ut från andra sovrum genom de mörka gardinerna.

Mörka gardiner och gardiner ser bättre ut i större rum

Som nämnts tidigare kan du hitta mörka gardiner med ljusa och mörka färger som dessa lila stolar. Det kommer definitivt att skapa mer karaktär för ditt vardagsrum i framtiden.

Mörka gardiner hjälper till att reglera naturlig ventilation enkelt.

Du kan också kombinera dina mörka gardiner med så här jordfärger. Tveka inte att dekorera dina mörka gardiner med olika mönster så att de passar ännu bättre in i dina mönster.

Men om du vill hålla fast vid ett monokromt färgschema för ditt vardagsrum kan du definitivt få vad du vill med mörka gardiner som detta och mer.

Mörka och gardintyg ser lika elegant ut som ljusare vitare versioner när de används på rätt sätt

När det gäller just detta sovrum hjälper lädergavlarna tillsammans med mörkare toner i gardinerna definitivt att göra denna speciella sovrumsdesign mer sammanhängande när det gäller färgschema.

Detta är bara några av de många designalternativen du kan få med mörkare gardiner som en del av din övergripande design. Det är bara något du bör tänka på, särskilt om du vill ha en mer dramatisk effekt på dina inredningsplaner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*