Använd gamla CD-skivor runt huset som inredning

Använd gamla CD-skivor runt huset som inredning

Om du har gamla CD-skivor i huset och du inte vet hur du ska bli av med dem har jag goda nyheter för dig eftersom du inte behöver. Du kan definitivt använda den igen genom att återvinna den och göra den till något nytt. I den här artikeln kommer vi att ge dig några tips om hur du gör just det och har det fullt användbart i hela huset.

Först och främst kan du använda hela CD: n och göra den till en dalbana för dina koppar och plastbehållare. Det ger dig något unikt och annorlunda som du kan använda för att betjäna dina gäster säkert.

CD-underlägg

Källa: hantverkbyamanda

Nästa sak du kan göra är att förvandla den till en annan dekorationsform runt huset. Precis som på den här bilden kan du se att CD-skärvorna användes för att komplettera utformningen av denna speciella klockdekor.

Klocka cd

Källa: Morenascorner

Du kan också använda skjortorna för att uppdatera flygplansredskap som tallrikar. Titta bara på den här bilden. De trasiga bitarna ger det ett unikt utseende.

CD-skiva

Källa: meandmydiy

På den här speciella bilden kan du se att CD-delarna användes för att dekorera denna speciella förvaringslåda. Det finns definitivt ett annat färgschema. Jag tror att det också ökar produktens kvalitet.

CD smyckeskrin

Källa: våra dagliga idéer

Detsamma gäller för detta speciella vardagsrumsbord. Skårorna ger det definitivt mer personlighet och skönhet när det gäller utseende.

CD-mittbord

Källa: En automatisk flickas tankar

Du kan också lägga skärvor av dina gamla CD-skivor runt din spegelram. Detta kommer säkert att öka ljusstyrkan i din reflektion.

vit CD-ram

Källa: Intuition fysiker

På tal om ramar: den här bildramen på sängen har definitivt förbättrats när det gäller estetik när den dekorerades med gyllene skivor av CD. Varför försöker du inte det som ett annat familjeprojekt?

svart CD-ram

Källa: makeiteasycrafts

Du kan också använda dina CD-skivor och hålla dem intakta genom att använda dem som ett klockspel för dörren. Titta på den här bilden. När jag tycker att det är enkelt men elegant. Det sticker definitivt ut från alla andra dekorationer.

CD-klockspel

Källa: Evilmadscientist

Varför dekorerar du inte alla dina musikrelaterade föremål som en gitarr med dina gamla CD-skivor så här? Det är ett utmärkt sätt att uppgradera dina gamla instrument runt huset.

CD-gitarr

Källa: etsy

Du kan också dekorera dina krukor med dina gamla CD-skivor med lim och limma varje skärva runt potten. Det kommer definitivt att se ut som målat glas.

CD-pott

Källa: makeiteasycrafts

Det här är bara några av de många sätt du kan dekorera ditt hem med gamla CD-skivor. Det kommer definitivt att ge ditt hem en unik kvalitet om du använder okonventionella dekorativa bitar som dina gamla CD-skivor. Det är definitivt värt att prova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*