Alternativ för uteplats integritet

Alternativ för uteplats integritet

Om du vill ha det bästa när det gäller uteplatsgaller bör du få några idéer från den här artikeln. Vi ger dig några av de mest fantastiska tipsen du kan ha för att skapa din egen uteplatsskydd som består av allt och alla runt huset.

Först är här en praktisk bambuskyddskärm. Du kan definitivt göra detta själv och måla det som du vill för designen.

DIY Bambus sekretessskärm

Källa: christinaseventures

Du kan också hänga gardiner framför din terrassgånggångar om du vill. Detta kommer säkert att lägga till integriteten i din uteplatsdesign.

Cabana Patio Makeover med DIY Drop Cloth Curtains

Källa: Fancyfrugallife

Som ett tredje alternativ kan du installera ytterligare väggkonstruktioner på din terrass för att skydda integriteten. Den kan vara gjord av trä eller metall. Du kan välja vilket material du vill använda som grund för din uteplatsvägg.

Hur man bygger-en-utomhus-sekretess-vägg

Källa: Hemdepå

Du kan också använda en blommig sekretessavdelare så här. Det är definitivt något du bör prova på din uteplats, inte bara inomhus.

DIY tyg veranda skärm

Källa: medan de sover

Du kan också använda din integritetsskärm på din uteplats som dekor. Du kommer definitivt att njuta av denna speciella funktion på terrassen, inte bara på grund av den integritet den erbjuder, men också på grund av den skönhet som den delar för din fastighet.

Vacker och funktionell DIY-sekretessskärm

Källa: Hemdepå

För detta speciella projekt behöver du en avdelare gjord av nät. Det ger dig definitivt möjlighet att få den bästa inredningen för din uteplats som matchar avdelaren.

En dos-solsken-med-ett-rutnät integritetsskärm

Källa: bhg

På nästa bild kan du se hur du kan använda plastöverdrag för att skydda din uteplats. Det är definitivt något du bör försöka, särskilt eftersom det är ett mycket enklare sätt att skapa mer integritet för din uteplats.

Du kan också lägga till några gardiner för din uteplats för att säkerställa integritet. Det kommer definitivt att vara ett trevligt sätt att omforma din uteplats för att säkerställa integritet.

Gardinpaneler

Källa: hgtv

Slutligen kan du definitivt lägga till en levande vägg för att ge privatliv för din uteplats. Det är ett organiskt sätt att ge ditt hem lite avskildhet utan problem. Du behöver bara kunna underhålla den levande väggen regelbundet för att få ut det mesta.

Levande vägg

Källa: hgtv

Detta är bara några av de vanligaste integritetsdesignalternativen du kan ha för din uteplats. Det är definitivt något du bör prova så snart som möjligt. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig för att göra detta för din uteplats förr än senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*