Allt om marmorbord design kök

Allt om marmorbord design kök

Från antika grekiska till moderna har marmor korsat tid och rum och vill att vi ska veta det är verkligen att stanna här. Tack Gud, för dess skönhet och elegans är magisk. Oavsett om det är rustikt franska eller modernt och elegant – vi har de bästa tipsen för dig att arbeta med marmor som du vill dekorera ditt hem med.

1. Kök

Marmorkök

Vi har alla sett marmor bordsskivor, men en marmor backsplash. Gå ut och njut av denna vackra bleka nyans. Du kommer att ha en fantastisk tid att äta pizza i det finaste köket någonsin. Lärk och linne godkänd.

DIY-redskapshållare

Vi vet att marmor ibland kan kosta en arm och ett ben. Det är därför marmorkontaktpapper är den välsignelse som våra böner besvarades med. Tack, designgudar. Och tack En trevlig röra, för denna stil tips.

vardagsrum

Marmor spis

Tre ord: fantastisk fransk spis. över Fieldstone Hill design

DIY eldskärm

Oroa dig inte, kontakt marmorpapper är här! Spara dagen igen för dig. Denna marmor eldskärm? Tillverkad och tillverkad. The White Buffalo Styling Co. har detta och mer.

matsal

Marmor matbord

Domän visar detta vackra Marmoryta Det är avundsjuka hos varje järnekstjärna. Marmorplattor ger en tidlös känsla av lyx och elegans.

DIY marmorbricka

Matbloggarens dröm: marmorbrickor! Dina Instagram-bilder är nu mycket mer ädla. Du kommer att få ett hjärta från Pennies för en förmögenhet Säkert.

bad

Marmor badrum dusch

Om du trodde att du inte behövde marmor i ditt badrum hade du fel. Om du integrerar Marmor i ditt badrum De skapar ett utrymme av ren, sofistikerad elegans. Fråga bara Tummen vit förkläde.

DIY badrumshylla

Fortsätt och ge din gästtoalett ett nytt utseende. Marmorhyllor, någon? Från Den roliga tanken.

sovrum

Marmor nattduksbord

Vakna varje morgon med en marmor på höger sida av sängen Nattduksbord! Mer om detta Popprat

DIY nattduksbord

IKEA makeovers är all ilska, och Petra Tungarden är lika kär i guld och marmor som vi är.

kontor

Marmor skrivbord

Arbetet blir inte så irriterande som det var. Inte om du har ett skrivbord som ser ut så här! besök New York Times för mer.

DIY miniklocka

Den här lilla marmorklockan kan vara precis saken sötaste DIY någonsin. Gör inte den här lilla killen bara tio gånger bättre? Du har Socker och tyg att tacka. Vi hoppas att du gillade vår lista med bra idéer! Lycka till och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*