Alla hjärtans dag spel för barn

Alla hjärtans dag är en fest för alla. Medan barn ännu inte är fullt upptagna av romantisk kärlek, känner de sig ofta lockade till semester – och vem kan skylla på dem när hjärtan, choklad och mjuka leksaker finns överallt?

De flesta barn firar bara Alla hjärtans dag på dagis, i skolan eller med familjen, men med lite valpkärlek och romantisk skoj är inget fel.

Oavsett om du är värd för en Alla hjärtans dagfest för dina barn och vänner, eller om du är en lärare som försöker fira semestern på ett annat och roligt sätt, finns det gott om alla hjärtans dagsspel som barn definitivt kan spela några av dem för på.

Är du inte säker på vad vi pratar om? Då är det bra att du fortfarande har tid och den här artikeln är avsedd att vägleda dig genom 25 alla hjärtans dagsspel för barn.

Valentine Math Facts-spel.

Detta spel är enkelt att installera och fantastiskt för att utveckla barns matematiska färdigheter. Allt du behöver göra är att skriva ut eller skapa tavlan och noterna, lägga till några kuber och låta barnen göra matte så att de kan spela och lära sig samtidigt. handla om dennaläsningsmamma

Hjärtmatch valentine sight pun.

Spelet är utformat för att träna läs- och minnesförmåga. Tanken är att bilda par rosa och röda hjärtan som innehåller samma ord och sedan låta barnen matcha de rosa och röda hjärtan så att de lär sig känna igen dessa ord genom att se. handla om Thlettersofliteracy

Alla hjärtans dag barnspel: Amazon.c
Amazon.com: Alla hjärtans dag bingospel för barn 24 spelare.
Alla hjärtans dag ord scramble utskrivbart spel - roliga spel för barn.
Valentine Party Ideas: 14 spel och aktiviteter för barn |  Kännetecken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*