7 DIY-idéer för stubbar och avföring

Har du någonsin undrat vad du kan göra med en skuren stubbe? Det är din lyckodag eftersom vi ger dig några idéer om hur du kan återskapa och återanvända denna träbit för din egen bekvämlighet. Här är några bilder som kan ge dig en visuell representation av dina alternativ.

Den första bilden visar att du kan använda stubben som har ett litet nattduksbord. Allt du behöver göra är att måla om det. Du måste också polera den innan du använder den.

8 "bredd =" 500 "höjd =" 333 "srcset =" https://www.designidas.com/wp-content/uploads/2021/03/7-DIY-ideer-for-stubbar-och-avforing.jpg 500w, http://decozilla.com/wp-content/ Uploads / 2014 / 08 / 89-300x199.jpg 300w "storlekar =" (maximal bredd: 500px) 100vw, 500px "> </span> </span> </p>
<p> <! - Quick Adsense WordPress Plugin: http://quickadsense.com/ -> </p>
<p style =Källa: Whimseybox

För det andra kan du placera stubbarna i vardagsrummet och även använda dem som sidobord. Detta ger ditt vardagsrum ett naturligt utseende.

9

Källa: Arkitektur design blogg

Du kan också använda stubben som mittpunkten i vardagsrummet. Du kan antingen placera den som den är eller måla över den. Jag föreslår dock att du behåller det naturliga utseendet.

10: e

Källa: Ruffles och tryffel.

Du kan också använda den som ett stativ för alla dina hattar och kläder. I vilket fall som helst kan det definitivt tjäna ett annat syfte om du använder det på detta sätt istället för att låta det torka ut någon gång.

11

Källa: info-ledsen

Du kan också använda den som en del av ditt självuttryck. Titta på den här bilden, konstnären lade bara ett svamphuvud på stubben och kunde på ett magiskt sätt förvandla den till en svamppall som människor kan använda. Allt du verkligen behöver är lite kreativitet för att göra något nytt av gammalt trä.

13

Källa: debisdesigndiary

Ett annat sätt för dig att använda denna bit av trä är att skära av stubben för att skapa ett bord av den. Vilken lysande idé, eller hur? Du sparar inte bara miljön utan också dina pengar på nya möbler om du anstränger dig.

14

Källa: 17del

Det sista alternativet för dig skulle vara att använda hela trädstubben som ett bord för ditt hantverk. Det kommer definitivt att vara något annorlunda och kommer definitivt att göra att ditt rum sticker ut.

15

Källa: smoothielover

Detta är anledningen till att du definitivt bör prova dessa DIY-idéer. Jag försäkrar dig att det kommer att ge ditt rum eller någon annan del av ditt hus nytt liv och göra det till en mer bekväm plats att bo. vad väntar du på? Få nu en trädstubbe så att du kan se hur det ser ut i ditt eget sovrum.

Trädstubbs sidobord

Ta reda på det här ..hur en skapa ett vackert sidobord från en trädstubbe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*